Kapitel 1 – Nallen

Hej! Jag heter Gosan. Jag är en nalle som är 8 år. Jag är ljusbrun och jag har massa tyg plåster på mig. Jag tycker om att resa runt i världen och gosa det är därför jag heter Gosan. Jag bor i Helenelund (det är jättefint där) På Nallegatan 7. Den högsta Nallegatan siffran är 10. Nu ska jag berätta om mitt liv.

Jag växte upp i en stad som hette Nallestaden där föds alla nallar. Jag föddes i en ljusblå och ljusgrön blomma där föds alla nallar. Det är nallarnas största blomma. En dag fick jag resa till Usa! Jag fick se frihetsgudinnan. (frihetsgudinnan är 3,10 meter lång) Och jag fick titta in på en skola i Texas i smyg. Sen fick jag bada mycket och sen köpte vi en nyckelring som hade en staty på frihetsgudinnan. Sen åkte jag hem igen! På nalle planet där fick man pannkakor till mat fast bara barnen. När vi var framme på flygplatsen fick man en ballong som det stod nalle planet på. Nu sitter jag här hemma igen och sitter och dricker varm choklad medan jag gör det skriver jag det här och tittar på teve.

EN DAG SENARE

Hej igen idag har mina föräldrar stora planer för min syster fyller år hon heter Lillan det är min lilla syster. Hon fyller 3 år. Den första planen är att vi ska åka till badhuset den andra planen är att vi ska till cafét den den sista planen är att vi ska på museum nu åker vi till simhallen det tar 10 minuter att åka dit. Nu är vi äntligen  framme. Lillan har på sig sin favorit-baddräkt på sig jag har på mig en en annan baddräkt. Lillan simmade en meter det tog 45 minuter. Jag simmade 100 meter det tog också 45 minuter. Nu åker vi till cafét. Det tar 10 minuter också. Nu är vi framme! På cafét tog vi en hel tårta! En nalle tårta som det stod grattis Lillan 3 år. Hej-då vi ses snart igen.

En reaktion på ”Kapitel 1 – Nallen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *