Kapitel 1 – Nallen

Jag heter Muppo. Jag är 9 år gammal. Jag ser ut som en vanlig nalle med färgen gul och är 100 gånger sötare en de flesta. Jag gillar att åka pulka ner från Mount Everest. I djungeln där ingen kan hitta mig där det finns guld och diamanter  och i       fredas hittade jag en guldklimp. Och i lördags hittade jag en enorm palm i palmen fanns ett enormt palats av diamanter. Jag sprang in och hittade en stor swimmingpool minst 100 meter lång.  jag hoppade i och började simma det var så skönt och sen gick jag upp och sate mig och solade efter en timme gick jag till tronsalen. Det var fullt dukat med varma kotletter, skinka och öl och stekt gris sen åt jag upp allting. Efter det gick jag till den kungliga bastun sen drack jag och bastade. Till sist gick jag till den kungliga sovsalen av diamanter  och  sov i en timme.

En reaktion på ”Kapitel 1 – Nallen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *