kapitel 2-Brevet

En dag, en tisdag när jag gick ut klockan halv 3 för att kolla posten såg jag ett brev som var till mig, Jag gick in och kollade det var från münchen zoo! i brevet stog det att jag måste hjälpa münchen zoo med  att exportera ett djur, Jag kände mig lite intresserad och tackade ja.Efter en dag skickade dom med en lista på saker och ting jag behövde,

1.pass

2.flygbiljett

3. något att äta

4.något du har nytta av

jag gick och tog mitt pass och gick till datorn och bokade flygbiljett,Men sen tog jag en skink-ost macka med mej och hämtade lite pengar, Det var exakt 595 kronor. jag ringde till min mamma ,som var i jobbet,och sa att jag  skulle resa till först till zoo:et sen till argentina.Ted blev glad av att han fick gå till Argentina,han har drömt om att åka dit. jag gick glatt till köket och åt lite nallesoppa med korv. Det var jätte gott. han skulle åka om några dagar så jag gick och borstade tänderna och gick och sov,Klockan är halv 9, Snipp snapp slut så var detta kapitel slut.

En reaktion på ”kapitel 2-Brevet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *