Kapitel 3 – Flygresan

Det är många personer som springer runt med väskor. När jag väntade i vänthallen hörde jag många olika ljud. för att det var en kille som hostar och en som skriker.och det luktade lavendel  och rosor. Jag gillar lavendel och rosor. Nu checkar jag in. Nu är jag klar så  jag kan äta  lite av min matsäck och dricka Coca Cola. jag ska dricka Coca Cola för att jag gillar det. Någon ropar i högtalaren. I högtalaren sa han att alla  måste gå till gaten för att flygplanet går om några minuter. I flygplanet satt jag vid fönstret. Det är så pirrigt när jag åker flygplan. Igenom fönstret såg jag ett vattenfall och det är så fint. Om två och en halv timme kommer planet att landa mitt i München Zoo. Det ser ut som Hawaii. Det är så varmt och vackert. Killen sa att jag skulle  komma och möta honom vid stranden

 

En reaktion på ”Kapitel 3 – Flygresan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *