Kapitel 3-Flygresan

När jag kom ut till flygplatsen hörde jag en massa ljud,det var Obehagligt för mig! liksom inte skönt, men då plötsligt luktade det nalle-kex som är min favorit,choklad smak för nallar, jag drog mig till lukten men vaknade till.Nu var jag i vänthallen, en stor grå-blå blandning av färger.Jag checkade in och gick till ett hörn och åt en en varmkorv med saft det var en god hallon saft,Men just då ropade dom i högtalarna att jag skulle gå till gaten som hade nummer 4, Den har 1:a klass stolarna. Nu ska jag in till flygplanet. Nu så möter jag någon som säger hej och visar min 1:a klass stol,det var nummer 36.Jag sitter brevid som ser lite läskig ut, Han sa hej till mig! jag sa hej tillbaka och han var rätt trevlig. Jag har en fönsterplats därför jag bokade det, jag kollade ut genom fönstret och såg en bana som jag skulle åka på,en fin fin grå bana med gula sträck.Dom ropade i högtalarna att vi skulle lyfta då blev det pirrigt i mitt huvud. nu blev jag bjuden på sallad och pannkakor med grädde och sylt..Jag ska få landa flygplanet om 2 och en halv timme.Nu ska vi ska vi landa så jag gick till  cockpiten och styrde den. nu landar vi mitt i münchen zoo. vädret var rätt varmt exakt 28+ grader. Jag fick en skvätt vatten för att det var varmt. men nu måste jag ju hjälpa det djuret så nu måste jag gå dit, flygresan var rolig. Jag blev glad att jag jag fick resa för det var så kul. jag steg av flyget och hämtade min  väska och saker. Nu gick jag ur gaten och gick runt och runt och åkte hiss som jag tryckte på 4 för att komma ner där jag skulle av, jag åkte också rulltrappa som jag gillar mycket, En gång gick jag fel håll på rulltrappan då flinade många jag sprang och sprang, men jag kom fram iallafall upp. Nu är jag äntligen framme från den jobbiga flygplatsen som är lite gammal och fin,för att då blir dom så fina. Jag tappade nästan bort alla när jag drömde så nu är jag bland info så nu passar jag på att fråga vart guiden är,Nu ska vi åka en buss som är mörk-blå. Stolarna var jätte-mjuka och sköna.

En reaktion på ”Kapitel 3-Flygresan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *