Kapitel 3 – Flygplatsen

När jag kom till flygplatsen så var det massor av människor max 2000 i rummet. Jag satte mig i en stol sen hörde jag att de ropade ur högtalaren de ropade att man skulle gå till flygplanet för att det startar om 10 minuter. Jag gick in i flygplanet och satte mig, det kom en flygvärdinna till mig och frågade om jag ville ha saft och en bulle. Jag svarade att jag ville ha det. Hon gick och hämtade det till mig. Sen när jag skulle landa så var jag i New York jag kom in i ett hus och la mig i sängen det var skönt. När jag vaknade så gick jag och tog frukost jag tog fil men flingor det var jättegott sen gick jag och tittade på en film. Det var land of the lost. Den var jättebra.

En reaktion på ”Kapitel 3 – Flygplatsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *