Kapitel 3 – Flygresan

Jag blev skjutsad till flygplatsen med en taxi det kostade 50 öre. Först skulle jag gå in i glasdörrarna. När jag kom  in kände jag massa parfymdofter och olika ljud. Jag gick in i ett rum med massa stolar. Jag gick direkt och checkade in sedan gick jag och satte mig i vänthallen och åt en av mina mackor och drack en läsk. Det var gott! Sa jag. Det ropar ut i högtalarna att jag ska gå till gatan för att mitt privat flyg skulle av gå om 10 min.  Jag sitter längst bak i mitten, det var pirrigt när planet lyfte. Jag ser bara masa moln.  Nu har jag åkt i 2 och en halvtimme, då ropade  flygplans chauffören att vi skulle landa mitt i München ZOO. Jag ser massa djur och det luktar inte som i Malmö. När jag gick ut ur flyget kom Peter och mötte mig.

 

En reaktion på ”Kapitel 3 – Flygresan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *