Kapitel 3-flygresan

När jag var framme i flygplatsen då kunde man se många stora glasfönster. När jag gick in i  vänthallen då satt jag bredvid en gammal dam. Man hörde inga ljud i vänthallen det var lugnt och det luktar parfym-jordgubbar och nu ska jag checka mig in och nu är jag hungrig nu ska jag beställa. En Big mac och dricka red bull det var gott. Nu ropar dem i högtalaren att jag ska gå till gaten om 3 minuter. Nu ska vi lyfta jag sitter på plats nummer 12. Det känns pirrigt om vi kommer krascha eller inte. Och jag ser bara vita moln. Nu säger dem i högtalarna att vi landar om 2 timar och en halv timme. Nu landar vi mitt i MÜNCHEN ZOO det är så soligt det var 31 grader varmt.  Brevet kom ifrån Sven-Gunnar.

En reaktion på ”Kapitel 3-flygresan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *