Kap – 2 brevet

Jag hittade ett brev i min brevlåda i morse. Jag kände mig nervös jag blev nervös för att jag                                                                                                                       ska flyga. Det började pirra i min mage.  När jag såg att brevet var till mig då blev jag glad. Är det verkligen till mig. Brevet var i från en pojke som jobbade på ett zoo pojken heter Anders är 23 år. Han ville att jag ska komma till  zoot. Anders ville att jag skulle ta med mig matsäck. Det kommer att bli ett långt äventyr. Så jag  packar ner mycket matsäck. Nu är jag på flygplatsen nu ska jag gå till disken dar ska jag lämna in mitt pass. Nu går jag och gör det. Nu  går jag och käkar. 20 min senare. om 10 min går planet. 10 min senare.nu går planet. Är jag gick ombord Så kolade ett arn på mig. de kändes pirrigt här vi började flyga. När jag landa så såg jag zoot och en palm och mycket annat.

 

En reaktion på ”Kap – 2 brevet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *