Kap 4 – Mötet

-Peter berättade att München behövde hjälp med att få ett nytt djur till ZOO.                                                                                                                                               -Peter sa att de ville ha ett nytt djur för de som kom till München hade tröttnat med de gamla djuren.                                                                                                                                                                                              -Jag frågade vilket nytt djur det ska ha till München.                                                                              -Peter sa att jag fick välja själv vilket djur det skulle vara och vilken världsdel djuret skulle vara ifrån.                                                                                                                                     -Jag fick ett privatflygplan med en egen pilot till min hjälp.                                                                          -Jag bestämde att jag ville hämta en Kiwifågel från Oceanien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *