Kapitel 5 – äventyret

när vi kom så var det ett flygplan som väntade på oss. Det var en sas Vi flög iväg mot Afrika, men innan vi hade hunnit landa kraschade vi i en djungel jag gick ut ur planet när jag kom ut ur planet så såg jag ett lejon som sprang mot mig jag sprang iväg. Jag såg ett svärd som satt i en sten jag sprang dit och tog svärdet jag kastade svärdet på lejonet fast lejonet sprang undan jag sprang efter. en timme börja det bli mörkt. Jag gjorde ett hem åt mig jag gick och la mig nästa morgon så gick jag för att hitta mat. Jag gick i macks en timme för att hitta mat i alla fall känns det som det i alla fall. men en timme eftere hittade jag lejonet den började springa och jag följde efter jag ramlade och det började blöda mycket jag reste mig och sprang efter lejonet var väldigt snabb till sist fick jag en sömnpil jag stopa in sömnpilen i  ett rör  vid munen jag blåste den flög iväg den träffa lejonet den ramla om kul när jag kom ifatt kände jag att lejonet såv sen släpa jag lejonet till lägret där planet och piloten satt  vi släpa in lejonet i plant. piloten sa att han laga planet och gjode en start bana han starta  planet sen börja planet gå i rörelse och vi va på väg hem.

En reaktion på ”Kapitel 5 – äventyret

  1. Nicke nyfiken undrar under ytan: Vilket plan väntade på er ?
    Nicke nyfiken undrar under ytan: Varför gick nallen macks i en timme ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *