Kapitel 5 – Det farliga äventyret

Nu är jag på väg till Kongo i Afrika. Jag ser en djurpark. Nu ber jag han som jobbar på djurparken att hämta en flodhäst. Jag berettar för djuret varför jag behöver just det djuret. ”Jag behöver gräs” sa Flodhästen. Nu är jag på väg hem med djuret. Men djuret blev galet och bet av min arm. Nu ser jag en djungel. AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! skrek jag. Och nu blir ja    jagad av flodhästen in i djungeln. Nu ser jag en lian. Jag svingade mig  i lianen jag landar i planet men djuret följde efter planet . På planet fik jag min  robotarm.Men sen kom flodhästen in i planet -Kaxa inte sa jag. Och då slog jag iväg flodhästen. AAAAAAAAAAA!!!skrek flodhästen. KABOM!!!!!!!!!!!!!! lät det när flodhästen landade mitt i München zoo.

 

                                                                

En reaktion på ”Kapitel 5 – Det farliga äventyret

  1. Nicke Nyfiken undrar under ytan frågor? Varför bet han nallens arm??
    Nicke Nyfiken undrar under ytan frågor? Vad heter den som jobbar på München zoo??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *