kapitel 5 -Resan till Afrika

Nu ska jag åka flygplan till Kanarieöarna flygmärket på flygplanet hette SAS   och  till Teneriffa,  jag tror det är fint där…. och VARMT! flygplanet kommer kl 1 och landar kl 4, alltså 3 timmars flygning, nu är kl halv tre så jag stiger upp!, äter frukost och borstar mina nalle-tänder, jag åker buss till flygplatsen,  så det dröjer 15 minuter tills jag är  i flygplatsen.  Nu är jag utanför flygplatsen, jag ska ta en dricka och en frukt, det får bli kokosmjölk och en själv-plockad banan. den var god. Sen så går jag in i flygplatsen. Sen så går jag  till check in och checkar in. Efter det går jag på flygplanet, och sätter mig vid stol 56 som har fönsterplats. Nu ska planet åka, till Kanarieöarna. Det är väldigt fin utsikt. Sen så kollar jag på en film om Kanarieöarna och djuren där,  sen somnade jag. det var ett ljud som väckte mig, det var planet som skulle landa. jag kom ut och drack klart min  kokosmjölk och åt min banan.

 

En reaktion på ”kapitel 5 -Resan till Afrika

  1. Nike Nyfiken undrar under ytan frågor…
    Vilket flyg märke har flygplanet som nallen flög med?

    Vem satt bredvid nallen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *