Kapitel 5 Djuret

Nu är jag på flygplanet de är mycket personer i flygplanet… nu kom flickan som säljer mat och dricka. vi fick mat och dricka så att vi inte ska svälta i häl oss. Vi är på väg till Asien. jag träffa en kille som säljer djur han gav mig tigern. Jag sa till killen varför jag behöver djuret han fråga varför då svara jag jag känner en kille som jobbar på münchen zoo han sa att han behöver ett nytt djur till sitt zoo. Djuret sa vad han behöver för mat han sa att han vill ha stora djur. När vi va på väg hem så gjorde tigern en sak som ingen kunde vänta sig han höll på att dansa. han höll på att prata om sig själv han sa att han är världens största kattdjur. Vi lämnar djuret klockan 2 på natten. vi ärnen på väg att lämna djuret det är 1 timme kvar att gå 1 timme senare äntligen är vi framme nu ska jag lämna djuret. när   jag var i Asien inne på  zoot  så ville jag leka med popcorn maskinen fast jag fick inte av en kille som jobba där. för att den kan gå sönder.

 

En reaktion på ”Kapitel 5 Djuret

  1. Nicke Nyfiken undrar under ytan-frågor:
    Varför kommer hon som säljer mat och dricka?
    Varför fick du inte leka med popcorn mashine?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *