Kapitel 6 – ”Nallen – Dagens hjälte”

Elefanten till zoot.

Det hela började med att jag fick ett brev ifrån min chef Mimmi. Hon sa att jag skulle komma till henne nästa dag. När jag kom sa hon: Imorgon får du chansen att åka och ta ett nytt djur till zoot. Vi behöver det för att annars måste vi stänga allting på hela zoot för att det kommer nästan ingen och elefanter är populära på zoot. Efter en dag var jag i Asien. Jag letade efter en elefant i djungeln. Till slut hittade jag djuret jag sökte efter. Det var lite svårt för att det var bara jag där. Nu trivs djuret på zoot för att den är granne med påfåglarna och pandan. Alla brukar komma mer nu och  tittar på elefanten. Nästa dag när jag tittade i tidningen såg jag mig på första sidan. Jag läste fört ingressen. Det stod såhär: En nalle har åkt ut till Asien för att hitta en elefant. Jag har jobbat hårt med att hitta elefanten. Det har vart ett tufft jobb. Men såklart hjälpte jag min vän Mimmi. säger Gosan.

Vad kul att jag är med i tidningen.

En reaktion på ”Kapitel 6 – ”Nallen – Dagens hjälte”

  1. Nicke nyfiken undrar under ytan frågor. Varför måste ni stänga zoot om ni inte får djuret.? Varför trivs djuret på zoot.?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *