kapitel 6 – ” Nallen – dagens hjälte”

Nallens återkomst


Nalle har återvänt  från sitt uppdrag med ett lejon nu ska vi få höra hur det gick för honom.

Alting började med att jag hittade ett diamantpalats i min hemliga gråta  den andra dagen fick jag ett brev av München zoo  nästa dag gick jag till flygplatsen för att åka till München zoo jag  kom dit och träffade en kille som lede mig till ett mörkt rum där vi skulle prata. an bad mej att åka till Afrika för att hämmta ett lejon till München zoo sen fick jag ett flyg oturligt nog var det fel på mortno sen krasade vi i Afrika. När jag kom ut såg jag lejonet sen såg jag ett svärd igen sten jag kasta mej mot svärdet  sen kasta jag svärdet mot lejonet för jag var rädd att lejonet skule döda mej den stack. Jag sprang efter sen sköt jag en sömnpill sen somna lejonet sen stanna jag och gick tillbaka till planet piloten hade vaknat till när jag kom tillbaka till planet och sen sa han att han hade gjort en flygbana och lagat planet så vi kunde åka tillbaka och sen startade  vi planet och åkte till tillbaka när vi kom tillbaka så är vi ju här. 

2 reaktioner på ”kapitel 6 – ” Nallen – dagens hjälte”

  1. Fröken Detektiv det blev fel i motorn. nallen kasta svärdet för att lejonet inte skulle döda honom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *