Kapitel 6- ”Nallen – Dagens hjälte”

Nallens äventyr!!!!

Det här äventyret började med att en nalle fick ett brev på det brevet stog det att ett zoo behövde ha ett nytt djur. Ett äventyr är när man kanske är ute i skogen och letar efter något och så händer det massa saker på vägen. Det djuret de behövde ha är ett lejon. Nallen åkte till zoot med ett flygplan. Han åkte typ en och en halv timma med flygplanet för att komma fram till München zoo. När nallen hade kommit fram till zoot så mötte en kille honom som jobbade på München zoo. Sen åkte jag till Afrika och letade efter ett lejon när jag hade hittat lejonet så träffade jag också en Apa. Apan var snäll. En Apa är ett djur som hänger i träd och äter banan. Jag hittade djuret i djungeln vid en äng. Jag var själv när jag hittade djuret. Djuret trivs på zoot!!! Lejonet får mycket mat. Jippi!!!!

2 reaktioner på ”Kapitel 6- ”Nallen – Dagens hjälte”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *