Kapitel 6 -”Nallen – Dagens hjälte”

Fångade lejonet.

Nallen fick ett brev och då åkte nallen till Afrika .Nallen fångade lejonet genom att locka lejonet med en köttbit. 

Det började med att nallen fick ett brev från münchen zoo och sa att nallen behövde komma. Då åkte han flygplan till münchen zoo. Den som var på münchen zoo sa att dom behövde ett nytt djur till zoot. Nallen skulle hämta ett lejon i Afrika så han flög dit. Nallen såg lejonet på en savann. Nallen fångade lejonet i en bur.Buren var grå och gjort av metall . Nallen var ensam och kände sig ganska glad. Okej nu måste jag till hotellet.

En reaktion på ”Kapitel 6 -”Nallen – Dagens hjälte”

  1. Nicke Nyfiken undrar under ytan:
    Hur såg buren ut?
    Vart bodde nallen?
    Hur kände sig Nallen när han var ensam?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *