Kapitel 5- Nya Zeeland

Jag åkte till Nya Zeeland som ligger i Oceanien west cape.  Jag gick till en skog som låg i west cape för att hitta kiwifågeln som skulle vara i en håla. Det var svårt att hitta kiwifågeln. Men till slut så hittade jag den efter som att jag såg näbben sticka ut genom hålet. Jag behöver dig för att vi ska få en guld stjärna av Chefen så snälla följ med oss, sa jag. Men då behöver jag maskar och småkryp, sa kiwifågeln. När vi väl kom på flyget så somnade kiwifågeln. Åh,tack för att du hjälpte mig att hitta kiwifågeln, sa personen från zoot. Det var så underbart i Nya Zeeland det fanns jätte höga och långa berg det luktade blommor jag kände mig glad. När wjag gick in och  skulle hitta fågeln så träffade jag en jätte snäll hjälp reda som hjälpte mig.

 

 

2 reaktioner på ”Kapitel 5- Nya Zeeland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *