Kapitel 3-flygresan

När jag kommer fram till flygplatsen då känner jag massa dofter av parfym. Jag hör väldigt många röster. Jag sätter mig i en stol i vänthallen. Jag började bli väldigt hungrig så jag gick till ett café. Jag köpte en hamburgare och en sprite.

När jag hade ätit klart gick jag till vänthallen.

Oj, tänkte jag jag höll på att glömma att checka in. Jag hörde i högtalarna att alla ska gå till gaten och att flygplanet går om 10 min. Jag måste skynda mig! Jag sprang och sprang. Jag han i tid till flygplanet. Öh! Äntligen kan jag sätta mig. Nu lyfter det. Det känns konstigt i magen. Jag sitter på plats 15. Det är en fönsterplats. Flygplanet är stort. Nu har jag åkt i två timmar. Nu hörs det i högtalarna.- Hej trevligt att ni kom. Flygplanet landar om en halvtimme ska flygplanet landa. Äntligen!Jag ser många moln. Nu ska flygplanet landa. Det känns konstigt och lite läskigt att åka ner.Nu hör jag i högtalarna att flygplanet ska landa mitt i Munchen zoo. Det är och soligt ute.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *