kapitel 4-mötet

-Hej! Vilken tur att du kom .Jag har väntat på dig,sa personen från zoot.-Hej! det här ska  bli spännande.- Jag är så nyfiken, nu får du berätta vad det är du behöver hjälp med,sa jag.- Vi behöver ha ett nytt djur till zoot,kan du hjälpa mig med det? sa personen från zoot.-Jag kan gärna hjälpa till,men vilket djur vill ni ha?Det får du bestämma. Bobo visste att personen på zoot gillade elefanter Men Bobo valde tiger. -Men varför ska ni ha ett nytt djur ? sa Bobo.- Det kommer inte lika mycket folk. sa personen från zoo. -Jag hämtar tigern från Asien. sa Bobo.- Okej.sa personen från zoot. -Hej då jag åker till Asien nu.

Hejdå sa personen från  zoot. Jag har bokat ett privatflygplan med en  egen pilot.Du åker taxi till flygplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *