Kapitel 5-Bobo hämtar tigern

När jag kom fram till Asien tog jag min väska och gick in till flygplatsen. Innan jag gick och hämtade tigern så åt jag en hamburgare. Jag fick tag i tigern i djungeln. Jag berättade  för tigern varför han behövde följa med mig till München Zoo.

– Vill du följa med till München Zoo? sa Bobo.

-Ja det vill jag gärna. sa tigern. -Men varför ska ni ha flera djur? sa tigern.

– För att det ska komma mer folk det har varit ganska öde på zoot.

– Okej  ska vi åka. sa tigern.

– Ja nu åker vi. sa Bobo. Nu är Bobo och tigern på flygplatsen. Nu går de till flygplanet. Tigern somnade på flygplanet och han snarkade så hela flygplanet skakade. Sen vaknade tigern av att Bobo väckte honom.

-Nu är vi framme! sa Bobo.

Av Greta och Axel

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *