Kapitel 6 – ”Nallen – Dagens hjälte”

Det stod i tidningen att en nalle har varit med om att hitta ett djur.

Jag är så lycklig  jag är med i tidningen jipii. Så här började det hela när jag fick brevet jag kom ihåg som om det var igår. Jag vet att jag var jätte pirrig och glad. Hur fick jag djuret nu igen? Just det jag var i Asien på väg till zoot. Det var en popcornmaskin där jag ville leka med den. Nalle puh var med mig hela tiden.  Jag hittade djuret på zoot han ville äta upp min ena arm. djuret hade en special bur. Det var goda tider, goda tider fast nu trivs djuret på zoot. Han har till och med fått en kompis så att han inte ska känna sig ensam. Teddy!!! Teddy!!! någon ropar på mig det är killen från München zoo han säger att hans zoo har blivit bättre och jag har det kändaste zoot i hela världen.

En reaktion på ”Kapitel 6 – ”Nallen – Dagens hjälte”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *