Bokrecension Emmi och alfabetsbreven

Titel: Emmi och alfabetsbreven

Författare: Fridha frid och Rickard ax

Boken handlar om Emmi, hennes lillasyster Hanna, pappa och mamma. Emmi är nästan sju år och ska börja första klass. En dag när Emmi kommer hem från skolan ligger där ett mystiskt brev och väntar på henne. På framsidan finns bokstaven A och B och på baksidan står något som Emmi ännu inte kan läsa. Under hösten får hon fler alfabetsbrev med samma mystiska text. Vad står det verkligen i breven? Kommer Emmi någonsin att läsa? Jag tyckte att det var spännande när hon fick breven och jag ville veta vad som står på baksidan.

 

Jag ger boken tre diamanter jag tycker boken är bra.

En reaktion på ”Bokrecension Emmi och alfabetsbreven

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *