bokrecension zoomysteriet

djuren i zooaffären mår inte bra, Lasse, Maja och Miranda tror någon har förgiftat dem, men vem skulle vilja göra något sådant?. Lasse, Polismästaren, Maja och Miranda är ute för att kolla vem det var, Och hur den gjorde. det var särskilt läskigt att se att alla djur är så trötta, dom bara sov och sov. personerna: Lasse, Maja, Polismästaren, Miranda, Frida, Valdemar, Franco Bollo , Taleb Van Dango, författare: Martin Widmark, Helena Willis. Jag ger boken 4 diamanter, rekommenderas för äventyrs intresserade och duktiga läsare,

5 reaktioner på ”bokrecension zoomysteriet

  1. Nicke Nyfiken undrar? Vem är Miranda?
    Nicke Nyfiken undrar? Hittade Lasse, Maja och Miranda tjuven?

  2. Nicke nyfiken undrar? Varför blev djuren förgiftade? Nicke nyfiken undrar? Vem förgiftade djuren?

    1. det får du veta om du läser den, Roligt att du vill läsa den. Jag kan säga att det händer nått roligt i slutet………

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *