Glasbarnen

Titel: Glasbarnen
Författare: Kristina Ohlsson
Vem/eller vilka handlar boken om?: Boken handlar om Billie, Aladdin, Billies mamma, Simona, Josef, Ella och Martin.
Vad händer i boken?: Billies pappa dog och efter det flyttade Billie och hennes mamma till ett hus på landet. Redan från första början visste Billie att det vart nått skumt i det där huset dom flyttat in i. Det visade sig efter många undersökningar och mycket skvaller att det faktiskt hänt saker i huset. Det var Martin som ”spökade” i huset för att han ville inte att någon skulle bo där efter det som hänt med Martin och hans familj där.

Berätta något du tyckte var spännande roligt sorligt mm: Jag tyckte hela boken var spännande.
Jag ger boken 5 diamanter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *