Sommarbok

Det var en gång en flicka som heter Alma och hon tycket om bokstav m, en gång blev hon jättearg så blev Alma ett monster.

En gång var hon på skolan och en flicka  som heter Nelly har kastat en sten i Almas nacken och det gjorde jätteont. Alma blev jättearg så blev hon ett monster och alla skrek och sprang därifrån. Och nelly kissade på sig.

Rektorn ringde till mamma och sa att Alma var ett riktigt monster. Det var inte snällt, men det var sant.

En dag åkte mamma, pappa och Alma  till monsterpsykologen som heter Pia Blom. Pia höll en nål i Almas hand. Alma blev arg och hon blev ett monster igen.

När Almas föräldrar skulle hämta Alma på Pia Blom. Men Pia Blom skulle visa en sak: hon höll en nål i Almas hand och hon blev ett monster igen . När de var på väg hem, en kille träffade bilen. Killen stigit ut bilen och han sa till Almas pappa: – du får betala skadorna tusen kronor du inte betala så får du ett smäll –  sa killen igen. Alma blev ett monster igen och killen blev jätterätt  och gav mer än tusen kronor. De gick in i bilen och Almas pappa sa: – det kanske är det bra att har ett monster i familjen.

 

Jag ger boken 5 diamanter.

Av: Igor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *