Bokrecension Världens farligaste faror

Titel: Världens farligaste faror

Författare: Anna Claybourne

•Vem eller vilka handlar boken om? den handlar om en kramande boa, björn, buffel, tiger, lejon och mycket mer djur.

•Vad händer i boken? den handlar om världens 100 farligaste faror, som att hamna i en pyroklastisk flod, som har en hastighet på 160 km i timmen och det är bara 10 procent chans att överleva, eller att hamna i ett sandras, som har 30 procent att överleva, ja, med andra ord finns det massor fakta och alla djur och alla faror över hela världen, typ som grodregn! eller fiskregn!!

•Berätta något du tyckte var bra, spännande, roligt, sorgligt, mm.. Jag tycker det är bra att den ger tips och sätt att undvika dessa faror som finns i boken.Och så tycker jag det är roligt att det finns så knäppa faror som kan hända.

Berätta hur många diamanter du ger boken: jag tycker den är jättebra så jag ger den ♦♦♦♦♦ 5 diamanter.   Av: Lii i 3c

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *