Albin och Jelena

 

Maskeraden

troll

mask

sminka

hår

utklädd

dansa

rolig

färg

serpentiner

fest

Fantomen

tävling

häxa

peruk

vampyr

otäck

sagofigurer

lösnäsa

gömma sig

ful

vacker

glitter

dräkt

målad

Lena är en tjej som har långt blånt hår hon är tio år och fyller år 2 januari. Hon är snäll, glad, ledsen och arg. Lena tycker om djur men hon tycker inte om rånare och tjuvar. Hon bor i ett vit välstädat hus med glas dörrar mot baksidan. Brevid glas dörrarna finns en trappa upp till övervåningen. Köket är brevid hallen och en vägg skiljer dom åt.

Lena skulle ha kalas med alla sina kompisar. Det skulle vara ett utklädningskalas. Man skulle få klä ut sig till troll, Fantomen, häxa och vampyr. Dom skulle tävla i två grenar. 1. danstävling, 2. maskeradtävling.

Nu hjälpte hon till att fixa tills gästerna kom. Dom hade delat ut inbjudan för en vecka sen. Snart skulle gästerna komma. Det skulle bli jättekul. Lena blev så glad när hon fick veta att hennes bästa vän skulle komma. En dag när Lena skulle gå upp mådde Lena inte så bra. Hon sa till mamma att jag inte kan ha någon fest. Lena blev så ledsen. Lena sprang upp till sitt Rum och slängde sig på sängen. Hon grät det skulle bli en jätterolig fest. Hon hade tänkt ha på sig sin vampyrdräkt. Efter en stund gick hon ner. Hennes mamma skicka ut  mejl och skrev att det inte blir nån fest. Nästa dag kände sig Lena bättre. När Lena kom till Skolan såg hon att hennes kompisar

såg annorlunda ut. Sen när Lena kom Hem var hon ledsen. Nästa

morgon kom Lena till Skolan. Då såg hon att hennes kompisar viskade

nånting. Sen när skol dagen var slut. Gick hon hem.När hon gick hem undrade hon om vad kompisar hade viskat om.När hon kom Hem gick hon in i Köket föratt ta en banan. Då märkte hon att hennes mamma höll på med nått hon inte ville vissa.Hon gick upp på sitt Rum och titta på sängen där det låg ett brev som hon öppna.det stod såhär.

Kom ner på Baksidan klockan 14:00.

 

Det var ett kort brev men hon tänkte gå till baksidan klockan 14:00.

När klockan blev 2 gick hon till Baksidan. Ingen var där

det var ett brev som låg på bordet. Det stod. Hej Lena gå

in i ditt rum. Hon sprang till sitt Rum och hörde ett ljud.

Jamo halleva jamo halleva! Hörde hon. Där var hennes mamma,

pappa, Och hennes kompisar. Sen fick Lena en fest och det var

den bästa festen i hela värden. Vad fick hon i födelse dags

present sa hennes pappa ? Hon fick en hund SLUT!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *