Ett rymdäventyr

Det var en gång en astronaut som bodde på Månen. Hans hus var jätte stort! Nu skulle han ta sin raket och åka och handla på Mars. Men när han var halvvägs så krockade han med en meteor. Så han svimmade. BOOM!!!! Senare efter 10 minuter och 51 sekunder kom en alien och gjorde hjärt och lungräddningen. Så astronauten kunde handla på Mars. 3 minuter och 2 sekunder landa en komet på Neptunus. Han såg en stjärnbild som  var jättestor och stor liknade han. En rymd kapsel hade landat i ett svart hål.  Astronauten låg vid sitt hus och tittade på stjärnbilder. Han såg raketer från USA. Raketen var lyxig det fanns cola. Han skulle vilja åka till Jorden.

Han sa att det var en fin planet.

Sen kom en alien och han  körde taxi och då sa astronauten – Jag vill åka till jorden. Ååå fett coolt var det Batman. (Batman är en superhjälte) – Nä sa ailen det var min taxi bil och så åkte han till jorden. På vägen såg de många konstiga saker. När han landat så visste han inte vad han var men som tur var hade han en karta men han behövde ändå fråga någon vart han var att han visste var han var på kartan. Nu visste han var han var. Så gick han till ett hotell. När han kom in på hotell det var det fulaste han sett det var bajen märken i garderoben.Han gick till toaletten det var kiss på ringen. Han gick ner till personalen och han sa:

-Det är kiss på ringen! Personalen sa att dem skulle tvätta det. Personalen tvättade bort kisset. Astronauten fick äta gott och sova gott. Han bodde på hotellet tills han dog.

SLUT!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *