På havets djup

PÅ HAVETS BOTTEN

Dyckare

vrak

fiskar

sjöjungfru

Sjöodjur

val

krabba

haj

drunkna

ankare

bubbla

snäcka

skatter

koraller

livbåt

vågor

kyla

sjöstjärnor

olja

strömmar

musslor

maneter

alger

djupp

AV: HANNA OCH HANNAH

En dykare och en sjöjungfru hittar massor med snäckor. Sen hittar sjöjungfrun maneter, krabbor, koraller, vrak, en bubbla, musslor och fiskar. Och då hände det något ett sjöodjur kom till henne och då räddade dykaren henne. Dom såg något som var mörkt och stort det var Dom en haj! Gömde sig. Men hajen hittade dom. Dom simmade men hajen  var snabbare och hajen fick tag i jungfruns fena. Dykaren försökte rädda henne men det gick inte. Hajen bet av fenan, men hajen tyckte det var äckligt. Sen tog dykaren upp henne och in till land.  Hon blöder. Dykaren  lämnade sjöjungfrun. Han gick till apoteket och köpte medicin men han hade inga pengar han snodde medicinen och det larmade  men han kom undan och han sprang,sprang,sprang och sprang och simmade och simmade och simmade  till sjöjungfrun hon vart jätte jätteglad fast det gjorde fortfarande ont. Dykaren hjälper jungfrun han gav henne medicinen.

– Du blir snart betre orå dig inte.  Men  efter två dagar hade hon bara blir sämre.

Men hon skulle i ijentligen blivigt bra. -vad är det som händer mig. Verför blir  med mig bara sämre jag vet inte sa dykaren  .-Onej, sa dykaren. Han hade snott fel medicin! Men han hemtade rätt medepå apoteket………………….  Nu kom sjöjunfruns föreldrar och sa – hej min prinsessa, nu simmar vi hem.

      När dom kom hem var det sent dom simmade och gick och lagsig  sjöjunfrun somnade direkt. Nästa morgon kändes fenan ok men hon hade lite ont när hon skulle simma trila hon henes mamma sa att hon skulle vila i dag. När henes  fereldrar åkt till jobbet ringde hon dykaren. Nu ska vi kolla på en film.

                      slut

Av: Hanna och Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *