Vincent & Morgan

Cirkus skratt

 

clown

applåd

biljett

djur

ryttare

akrobat

manege

direktör

tält

balansera

jonglör

trapets

publik

nummer

djurtämjare

tokiga

skämt

musik

snubbla

hästar

cyklist

lindans

program

sjöle

Ryttaren Max gillar att skämta. Maja fick inte komma in på showen utan biljett. tältet var rött och såg ut som ett polkagristält. Hon står där ute och fryser men nu ser hon. Clownen Jack snubblade på djurtämjaren. Direktören säger nummer 1 jonglören! Publiken applåderar. Jonglören tar sina bollar och börjar, publiken älskar det. Då var det dags för nummer 2 de fantastiska akrobaterna!! De voltar och gör en massa andra trick på trapetsen! Alla älskar det. Nu ska en lindansös in, som voltar och dansar på linan men då ramlar han. Öh! Nu kommer nummer 4 sjölejonet. Publiken applåderar.

Sjölejonet simmar runt och hoppar igenom ringar dom älskar det! Sen kommer ryttaren Juan-Raúl Fernández. Han gör volter på hästen och allt möjligt.Då var det dags för nästa nummer. Den tokiga cyklisten Rainer som cyklar runt i tältet och lyssnar på musik. Program ledaren Zuvio tycker att det är snart dags att sluta. Men då kommer clownen Jack in igen! Alla skrattar hans skämt! Wow sen kommer ryttaren Juan-Raúl Fernández och kör över Jack. Men han klara sig. Jack pustar ut. Nej nu är det dags att sluta säger programledaren Zuvio.  Publiken buar för programledaren Zuvio. Oj oj hur ska Zuvio lösa det här? Zuvio Gör alla möjliga sorters tricks publiken älskar det! Nu är det dags att sluta säger Zuvio.

Publiken applåderar. Dom går bort  ifrån tältet och ska uppträda i en annan stad nu.

Dom fortsatte och blev världsberömda.

SLUT!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *