Innan du läser

INNAN DU LÄSER 

 

TÄNK PÅ VAD DU REDAN VET.    VI vet att det handlar om tre barn Asta Bea och Cesar såg nyckeln under det röda skynket på museumet. Vi vet också att Asta Bea och Cesar fick varsin belöning för att dom hittat nyckeln. I kap 19 så stog det testa med tandborste och tvål.  i det kap så testade dom att tvätta nyckeln med tvål och annat men det hände inget sen så sa cesar jag testar en gång till men inget hände sen så han gav upp. Sen så vet vi att Bea tappade nyckeln bakom något men sen så drog Bea fram handen och och sa titta. en stor flisa och råstet på nyckeln hade skalas av.

FÖRSÖK ATT FÖRESTÄLLA DIG VAD TEXTEN KOMMER  ATT HANDLA OM. Vi tror att dom hade en skattjakten för att rektorn hade choklad vid mungipan. Och att  en chokladpeng på bilden. Sen så  tror vi att på kap 18 så sover Asta hos Bea. Sen så tror vi att Bea gick på fotboll.  Men dom skulle sova över på något läger men hon kunde inte sova borta.

FUNDERA ÖVER VARFÖR DU SKA LÄSA DEN HÄR TEXTEN  för att vi vill veta vad som händer med barnen och se vad som händer i sista kap. Och se om det kommer en bok efter den här.  Vi vill veta mer om Asta Bea och cesar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *