INNAN DU LÄSER

Tänk på vad du redan vet.

Vi vet att Sigge och Teddy va på museet  och att dom fick dra av röda skynket på montern. Asta,Bea och Cesar fick belöningar för dom hade slipat nyckeln och märkt att det var rent guld och då så fick dom en medlems biljett, tröja och en massa applåder.

Försök föreställa dig vad texten kommer att handla om.

Vi tror att texten kommer att handla om när Sigge och Teddy kommer att prata om vad dom kommer att köpa för pengarna. Vi tror att Asta kommer att tänka på alla saker som har försvunnit med Olivia Kummelstjärna.

Fundera varför du ska läsa den här texten.

Vi ska läsa den här texten för att vi vill lära oss att få bättre läsförståelse och för att bli bättre på att läsa. Vi vill gärna läsa klart boken för att den bara blir mer spännande och mer och mer. Vi vill också läsa denna bok för att bli bättre på att kunna stava mer ord som är svåra.

namn Vincent Alexander

3 reaktioner på ”INNAN DU LÄSER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *