Innan du läser

Tänk på vad du redan vet

Vi vet att det kommer att handla om Asta, Bea och Cesar . Vi vet att Asta, Bea och Cesar kommer att tänka på den gamla damen. Vi vet att Mats Wänblad har gjort boken. Vi vet att den har 173 sidor. Vi vet att den kommer från ett företag som heter Natur & Kultur. Vi vet att den har en dikt i sig. Vi vet att dom har en klubb som heter ABC-klubben. Vi vet att Catharina Nygård har ritat alla täckningar vi vet att den heter nyckeln till skatten vi vet att kapitlet heter kanske datorer och en massa spel?

försök föreställa dig vad texten kommer handla om

Vi tror att texten kommer att handla om när Asta började tänka på den magiska kulan, den gamla damen och cigarrasken och vi vet att poliserna kommer att ta fast  juveltjuvarna och dom gick i polisernas fälla.

Fundera över varför du ska läsa den här texten

Vi ska läsa den här texten för att vi vill lära oss mer och förstår texten mera och vi lär oss mera om läsning och att vi läser för vårt bästa. Vi vill lära oss mera för det är roligt.

Vi ville visa vad innan läser betyder. Av Hanna & Teodor


2 reaktioner på ”Innan du läser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *