INNAN DU LÄSER

För aKanske datorer och en massa spel?

Tänk på vad du redan vet.

Vi vet att ABC-klubben(alltså Asta, Bea och Cesar) har hittat en del av skatten. Vi vet också att ABC-klubben har fått en belöning som var en var sin t-T-shirt (som var grå) och inträdeskort fri entré resten av livet.lstjärna hade grävt. Kanske att det stod i tidningen att juveltjuvarna åkte fast inatt i polisens fälla.

Försök att föreställa dig vad texten kommer handla om.

Asta kommer kanske fundera på den gamla damen, den magiska kulan och brevet i en jordkällare som troligen Olivia Kumelstjärna. Sedan kanske det står i tidningen att juveltjuvarna åkte fast i polisens fälla. Polisen kanske fick hjälp av allmänheten.

Fundera över varför du ska läsa den här texten.

Vi tycker att det är spännande och vi vill höra fortsättningen.

4 reaktioner på ”INNAN DU LÄSER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *