grupp1 sammanfattning

Sammanfatning  blåbershäxan

blåbershäxan.  handlar om en familj eller två barn dom skulle flytta och medans mamman och pappan skulle flytta alla grejer skulle barnen bo hos tant Ellen. tant Ellen hade två  barn dom var inte så förtjusta i . tant Ellen värkar vara snäll när man är snäll mot henne och lyssnar men när barnen inte lyssnar så värkar hon bli en häxa. När barnen tyckte att tant Ellen inte verkade så snäll så så ville dom göra till baka så dom sprang ner i skogen och kletade blåbär på sina rumpor. sen så när barnen skulle åka hem så ljög barnen för sina föräldrar att tant Ellen hade slagit dom.

Budskap.

om man vill att någon ska vara snäll mot dig så ska man vara snäll till baka.

av leonie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *